Ordered today, delivered tomorrow!

Free shipping on all orders over €75,-

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Nederlandse freeskiers lanceren Youtube serie Hidden Faces

Nederlandse freeskiers lanceren Youtube serie Hidden Faces

 Hidden faces YouTube serie Paul de Groot Loic Isliker x PoederbaasRegenachtig weer doet ons langzaamaan alweer verlangen naar de wintersport. Laten we daar nu net de perfect Youtube serie voor gevonden hebben; Hidden Faces! Een freeride serie gemaakt door Nederlandse skiers Paul de Groot & Loic Isliker. Twee heren die het graag wat hogerop zoeken en houden van een uitdaging en dit vervolgens voor ons op beeld vastleggen. 

De YouTube serie Hidden Faces staat garant voor mooie avontuurlijke beelden waarbij werden worden beklommen en geskied waar de gemiddelde wintersporter alleen maar van kan dromen. 

Hidden Faces

Het bijzondere aan deze serie is dat alles wat er gebeurd rondom deze beklimming en afdaling wordt vastgelegd door camera's. Normaal gesproken zou je verwachten dat daarvoor een heel team nodig is maar dat is bij deze heren niet het geval. Alles wordt namelijk gefilmd door de heren zelf. Vervolgens edit en lanceert Loic Isliker deze beelden tot een heerlijk Youtube-serie. Thema's die aan bod komen zijn veiligheid, materiaal, navigatie en besluitvorming. Niet alles gaat altijd even goed maar de manier hoe ze hiermee omgaan is bewonderenswaardig. 

Hidden Faces YouTube serie - next episode x Poederbaas

Meer zien? Klik hier om je te abonneren op de Youtube serie Hidden Faces!

Previous post
Next post